søndag, april 27, 2008

Synderen....

Det er Jo's skyld!! Ja, det er så! OK, han er måske ikke helt alene om at bære skylden. Biblioteket må også bære sin del af den.......så jeg får ikke strikket og hæklet noget som helst i øjeblikket.

Hvorfor sker det altid for mig? Det der med, at jeg en sen aftentime går amok på bibliotek.dk, og selvom jeg så kommer til at stå i kø som nr. meget forskelligt på de forskellige bøger.....ja, så får jeg alle bøgerne samtidig.

Det samme skete for en måned siden, hvor jeg måtte låne Snemanden af en kær kollega. Jeg nåede ikke at læse bibliotekets bog færdig inden tidsfristens udløb. Der er jo total kø på, så der er ikke noget der hedder at genlåne.

Hva' så med det der 4. projekt af 12?
Hmmm.....ja jeg når det jo nok ikke for jeg er ikke begyndt endnu. Havde ellers fundet nogle søde små babysokker, men de blev bare ikke pæne på mine pinde. Øv, øv og øv og så pillede jeg op! Det var det der med hælen der ikke gik så godt! Den blev så vældig hullet.

Hva' så med den der ridebluse?
Ryggen og halvdelen af forstykket er strikket - nem tv-strik, men jeg ser jo ikke tv når jeg læser!

Hva' så med det hæklede mysterie hos Marianne?
Ja, 20 rækker på 4. modul er det måske blevet til, men jeg kan jo heller ikke hækle når jeg læser!

Hva' så med bloggen?
Har jo ikke noget at vise frem - hverken strikket eller hæklet. Hva' ska' jeg så lige skrive om?
Nu har jeg "pippet" så I ved at jeg stadig er her. Håber på, at jeg har mere interessante ting at fortælle næste gang jeg kommer forbi, hvis jeg stadig har nogen der læser med!!

Etiketter:

mandag, april 14, 2008

Som lovet....

....kommer her et billede af "Green Gable" og Giraf i bedste Sanne-stil. Der var ikke lige nogen hjemme der kunne tage et billede, og tvivlen på at det billede bliver godt kan vist sagtens aflæses :-) I må nøjes..........

Jeg har strikket i Hifa-bomuld. Ok-fint at strikke med og blusen er også blevet som ønsket. Heldigvis har det pyntet meget at få den vasket, for der var en del ujævnheder undervejs. Det har en gang vand nu rettet op på. Den skal nok blive brugt, men der skal vist en mørk bluse under eller en mørk top. Tror det vil tage sig bedre ud.

Det var så næsten også hvad det er blevet til på det sidste udover en næsten-ryg til Mettes ridebluse. Det er jeg noget spændt på det projekt med den der ridebluse. Godt nok kan ribben give sig pænt meget, og så alligevel tvivler jeg på, at den kan nå på mig. Ulykken er ikke større end, at Camilla evt. får den i stedet for. Det kan hun sikkert snildt leve med. Indtil nu holdes det hemmeligt, for ellers ved jeg godt hvor den ender....Nu ser vi lige hvor galt det går.

Weekenden er brugt på at holde fødselsdag for Camilla. Hun blev 11 år i fredags. Det er stort, og jeg synes det er ekstremt vildt, for hun er jo bare en "lille" pige. Det gælder så måske ikke helt alligevel. Heldigvis er jeg ikke blevet en dag ældre, og det er kun på Camilla at jeg kan se at tiden må være fløjet siden hun kom til verden :-) Det er jo altid noget!

Etiketter: ,

søndag, april 06, 2008

En ny begyndelse...

...og beslutning om at prøve at strikke "Mie's Ridebluse" fra "Strik med stil" er taget. Garnet vil helt sikkert egne sig bedre til en lidt tykkere trøje. Nu må vi se hvor langt jeg når denne gang..... :-)

Forårsvejret lokkede mig ud - jeg var nødt til at pudse vinduerne :-) De var nemlig ikke så gennemsigtige som de burde være, men nu er den sag så ordnet og vi kan se verden omkring os igen.

Manden graver og flytter jord og stabilgrus. Vi gravede ud og stampede til et drivhus sidste efterår. Meeeeen som altid her på matriklen ændrede vi planer undervejs, og nu har vi købt et større drivhus end først planlagt. Nu skal der lige graves og flyttes lidt mere jord for at huset kan være der. Men det helt sikkert arbejdet værd. Vi glæder os meget til at høste tomater, agurker og hvad vi ellers finder på, når nu vi liiiige har fået samlet det der drivhus.........

Der er bagt pandekager og banan/chokolademuffins til på lørdag. Camilla har inviteret familien til brunch. God idé, men jeg har så ikke lørdag formiddag til at bage og lave mad i, som jeg plejer når vi fejrer fødselsdag. Det gør heller ikke noget - jeg har en hel uge til at få styr på sagerne i, og Camilla hun glæder sig!!

Jeg har fået hæftet enderne på endnu en "Green Gable"- ikke særligt Green for den er strikket i rød Hifa bomuld. Efter at have lukket maskerne af forneden og kigget lidt på det færdige resultat, opdagede jeg, at jeg har lavet fejl i mønsteret foroven. Heldigvis konsekvent, så hvis man ikke ved bedre, kan man ikke se det. Den råber på en opskylning før den kan vises frem, så billede følger på et senere tidspunkt.

Jeg har sorteret og ordnet alle mine rundpinde, som efterhånden lå allevegne og sad i alle mulige påbegyndte ting, som jeg aldrig ville komme videre med. De er alle lagt i "Smartzip" poser fra Netto og der er skrevet størrelser på. De meget gamle og meget ufleksible metal- og plastikpinde blev kasseret og nu er der kun det bedste tilbage. Skønt at vide hvad jeg har.....og især hvor!!

Etiketter: ,

Knap så godt...

Regnbygen i går blev da vist til heldagsregn og det var ikke særlig sjovt at være ude. Jeg fik dog løbet en tur, men endte også ud med at have pladder helt op i nakken.

Ungerne var mere dovne (eller fornuftige om man vil) og gad ikke ud, men sad og hyggede sig med at lave ting af Fimoler. De fik lavet mange fine ting og sager og det var overraskende let at arbejde med.

Jeg kan jo ikke gå forbi den slags uden at skulle prøve. Det blev så til disse fire mærkværdige knapper. Er der nogen der ved hvordan de har det med at komme i vaskemaskinen? Lidt upraktsik vil det være med knapper der ikke kan vaskes :-)

Når nu det alligevel var pladdervejr fik jeg kogt en stor gryde solbærmarmelade. Det blev noget tyndt i det, men det skal jo nok blive spist alligevel. Jeg gider i hvert fald ikke koge det en gang til!! Der må mere "marmeladepulver" til næste gang!

Jeg har de sidste gange jeg har strikket på Aleita Shell ikke været helt tilfreds. Den nederste kant rullede som bare pokker. Jeg syntes den blev for kraftig og voldsom i det - det er jo kun en vest og ikke en vamset sweater. Så jeg tog konsekvensen og trævlede hele skidtet op i går aftes. Opskriften er god nok og Nannas model er blevet rigtig fin og lækker. Når jeg engang har det rigtige garn til formålet prøver jeg helt sikkert igen. Det optrævlede garn skal bruges til noget andet. Jeg tror jeg har fundet opskriften - skal bare lige regne lidt på strikkefastheden, for den passer som sædvanlig ikke!

Etiketter: ,