tirsdag, november 25, 2008

Kopi-poser

Jeg er fæl, er jeg. Jeg har tyvstjålet denne idé fra GrenDesign. Syntes de var så gode og praktiske, at jeg måtte lave sådan nogle til mit strikketøj, som ellers ligger i kurve eller under sofaen. Kunne jo komme til at se lidt mere ordentligt og tjekket ud, hvis der blev ryddet lidt op. Derfor fandt jeg symaskine og stof frem i lørdags - bare fordi jeg havde lyst. Alt det tøj der ligger og skal ordnes og de bukser der ligger og skal lægges op, ja - de fik lov til at ligge. Det må også godt være sjovt ind imellem.

Det blev til to poser i denne omgang, men jeg er ret sikker på at der nok skal komme flere til. Jeg skal bare en tur på loftet og hente stof inden jeg går i gang med næste omgang.
De kan helt sikkert også bruges til andre ting. Der er et behov kan jeg mærke.

Etiketter:

11 af 12 projekter 2008

Tilføj billedeEndnu en strikket "ting" er kommet af pindene og kurvene er nu ved at være ret tomme. Det er ikke noget jeg er vant til, men der ligger dog også stadig et par ting jeg kan og bør tage mig lidt af. Men det der er færdigt kan jo nydes.

Ruffle Scarf fra bogen "Knit So Fine". Strikket i Lang Thema og Arwetta. Arwetten er brugt til den ruflede kant og "mellemværket".

Mandens kommentar da jeg tog det på: Ja............så ligner du en kalkun!!

Det skal nu ikke forhindre mig i at gå med det. Camilla har ellers været godt igang med tiggeriet, og det blev ikke mindre da hun skulle stå model, men jeg vil også ha' noget en gang imellem vil jeg!!

Etiketter: ,

10 af 12 projekter

Så rykker det for Fru Krogh. Endnu en Green Gable er færdig. Den første jeg strikkede for efterhånden lang tid siden, er ved at være slidt i stykker. Det siger lidt om hvor populær den har været.

Denne gang har jeg strikket i Peruvian Highland købt hos Nanna. Den er blevet lige vel bred selvom jeg har strikket samme størrelse som sidst. Tror garnet gi'r sig lidt, men måske en lidt varmere vask kan løse problemet. Lige nu overvejer jeg om jeg bare skal leve med det, og tage lidt ekstra tøj indenunder. Det er jo nu det er koldt :-)

Billedet er som den slags er på denne årstid. Desværre kan mit kamera ikke klare noget der er bedre, og slet ikke når motivet er mørkt.

Etiketter: ,

tirsdag, november 18, 2008

9 af 12 projekter

Overraskede? Jeg eksisterer stadig og har haft voldsom dårlig samvittighed over at have forsømt bloggen og alle jer derude. Livet er bare løbet alt for hurtigt forbi, og nu er jeg ved at indhente lidt af det forsømte.

Jeg har fået strikket noget færdigt - bl.a. nr. 9 af 12 - det er vel meget godt gået når vi befinder os i november:-) Så er der faktisk også noget strik at lufte lidt her på bloggen, selvom I sikkert er blevet stærkt i tvivl om, hvovidt det er en strikkeblog eller et sludrehjørne :-)

Mettes ridebluse (fra Strik med stil) har været laaaaaang tid undervejs. For også snart lang tid siden søgte jeg hjælp til kraven, fordi jeg ikke kunne finde ud af hvilken vej skidtet skulle vende. Selvom I gjorde jeres til at jeg skulle få en god oplevelse, så......ja, gik det ikke så godt. Jeg strikkede den, og da jeg så skulle sy trøjen sammen, så vendte den forkert. Optrævling er jo min stræke side, så der blev pillet op, og strikket endnu engang. Der var stadig noget galt, og jeg pillede lidt op, fordi kraven var for stor. Nu er den monteret, men det ligner ikke det i bogen. Det er så bare ærgeligt, og nu blev det på MIN måde. Gider ikke blive ved.
Ud- og indtagningerne på den, er jeg ret vild med. De ligger så flot, og passer perfekt ind i ribben. Det er helt klart ikke sidste gang lige den "model" benyttes hvis der skal lidt facon på tingene.

Camilla klager ikke. Trøjen var nemlig for smal og kort til mig, så hun tog pænt imod den. Strikket i to tråde sokkegarn, kradser den jo heller ikke, så det kan bare ikke være bedre når man hedder Camilla og er kradse-sart! Den underlige opstillig må skyldes gymnastikbukserne.......hun var stærkt på vej ud ad døren, da mor her krævede et billede mens det var lyst.

Etiketter: ,