lørdag, februar 14, 2009

Hvad....

....skete der så lige her?

Ja, blogget blev der i hvert fald ikke i flere måneder og så er der alt det andet der heller ikke blev gjort......, men det skal jeg ikke trætte nogen med.

Jeg lever stadig - og lige nu har vi ferie, og nyder den sne der er faldet. Vi har været ude med kælk, og Camilla har været ude og lufte mine gamle ski, hvilket var en stor succes. Men det er jo også bare med at nyde sneen mens den er her - og så er det jo meget heldigt at den faldt lige op til vinterferien ;-)

Strikkepindene har været rørt en lille smule, men har langtfra været glødende. Et par benvarmere til bortgivning, et par sokker (hvor jeg manglede garn - derfor i flere farver) og en solstråle til mig selv. Lige nu ligger sidstnævnte i afdelingen for vask, og kan ikke vises frem. Ved ikke om den er blevet stor nok, men ellers finder jeg nok én der gerne vil modtage..........

Sidst, men ikke mindst - der er langt om længe kommet knapper i min FLS. Jeg har ledt højt og lavt og i rigtig mange butikker efter knapper til den, men har ikke kunnet finde dem det skulle være.

Det har jeg stadig ikke, men nu har jeg syet nogle i. Kan jo ikke blive ved at vente, bare fordi jeg ikke kan finde ud af hvad jeg vil have i.

Fik en pose tøj forærende, og der var en jakke med, som var for lille - men den havde knapper i passende størrelse - VUPTI og nu er de så syet i og tænk, måske jeg kan nå at få trøjen på inden det bliver sommer ;-)

Etiketter: ,