torsdag, juni 18, 2009

Striber

Der hækles Build-A-Bear striber. Er nået dertil, hvor jeg bliver nødt til at prøve om kreationen passer bamse kanin der bor her i huset. Jeg tror nemlig "vores" kanin og Bornholmske"Tante Lilla" har nogenlunde de samme kropsmål. Har målt efter, og selvom man ikke taler om en dames mål, så matcher de hinanden sådan så nogenlunde, især med det ene øjet knebet lidt i ;-) Det er altså ikke helt nemt at måle en bamse, da den ligesom er for blød til, at målene er de samme hver gang!

Mangler nu nogle kanter og nogle knaphuller, men der skal lige prøves først. Gider ikke lave det færdigt, hvis "tanten" ikke kan skrue sig ned i den når det kommer til stykket.

Kanin må en tur i prøverummet - men senere, når opvask, madpakker og oprydning lige har "klaret sig selv".

Etiketter:

onsdag, juni 17, 2009

Tak....

....til søde Johnsen, for de meget, meget fine blomster! Blev noget overrakset over at finde en buket på min trappe da jeg kom hjem i mandags.

Det varmer helt sikkert - en meget smuk tanke!


Lige nu er det bare at krydse fingre for de næste par dage - og så ellers håbe det bedste!! Kan jo alligevel ikke andet......

Etiketter:

tirsdag, juni 09, 2009

Elvira...

.......er på pinden og har været det i et par uger efterhånden, men tingene kører bare ikke så hurtigt lige nu. Synes det er en rigtig sød model Sanne har lavet, og da jeg så at den gik helt op i 12 år måtte jeg lave sådan en fin en til Camilla. Håber den bliver god og jeg tror, at det er garnmængden der kommer til at afgøre om det bliver top eller tunika.

Farven har jeg bestemt. Jeg spurgte ikke for jeg kendte svaret: Sort! Jeg synes bare det ville være synd at lave mønsterstrik i sort, og det har (næsten) ikke noget at gøre med, at jeg har svært ved at se hvad jeg laver når jeg strikker i sort ;-)

Men den røde går da også fint til alt det sorte der allerede er i garderoben. Tror alligevel hun er fint tilfreds. Det er vist bare ikke alt man skal spørge om!

Etiketter: