mandag, marts 22, 2010

Surt show....

.....var det nu ikke helt at strikke en "Citron". Bortset fra, at jeg løb tør for garn midt i afslutningskanten, men så blev "flæsen" forneden bare lidt smallere end det opskriften lige anbefalede. Måske man også godt må indrømme, at det ikke var så spændende at strikke glat med 540 masker på pinden........



Sjal vil jeg ikke kalde resultatet, men en lille hyggelig halsklud, som fint kan anvendes her i overgangsperioden, hvor man enten får taget for meget eller for lidt tøj på.

Det er stadig koldt om morgenen, og når man så skal hjem på pedalhesten om eftermiddagen, ja så kan man dårligt få det hele bugseret ned i cykelkurven - og det er lige vel varmt at tage det hele på :-) Men et luksus-problem og ikke noget brok herfra, nu hvor termometeret har vist, at der er to cifre på - og i den rigtige ende af skalaen vel at mærke ;-)


Men en lille hurtig sag sådan en citron. Opskriften er fra Knitty og garnet var to nøgler Arwetta fra Nanna eller garn.dk. Husker det ikke længere.

Etiketter:

tirsdag, marts 09, 2010

Folklore med variation

Endnu en lille veste-ting til Camilla. Tror da (heldigvis) aldrig hun får nok af det hjemmestrikkede. Udgangspunktet var Annes dejlige oprskrift på Folklore, men da jeg hverken havde garn til det ene eller det andet, blev det den lille korte udgave - uden ærmer eller noget. Skulle jo ha' et eller andet at strikke på til vinter-OL ;-)

Annes tanke var, at det skulle være en kort model, og det blev der så ikke pillet ved. Jeg har strikket i Angora-Silk-Tweed fra garn.dk. Lidt hårdt inden vask, men det bliver meget lækkert når det har været en tur i maskinen. Heldigvis tåler det koldtvands-uldvask ;-)

Helt sikkert bliver der flere projekter med udgangspunkt i netop denne opskrift. Jeg vil også ha'..........

Etiketter: