torsdag, juni 17, 2010

Væltet....

.......er jeg ikke helt, men det er meget svært at skrive et indlæg efter at have været fraværende i over ½ år. Er der i det hele taget nogen tilbage derude?

Jeg har læst lidt med på alle jeres dejlige blogs, så det ved jeg at der er. Jeg er også blevet inspireret til flere projekter, men jeg er bare ikke kommet igang med ret meget.

En kontrol på Bispebjerg Hospital helt tilbage i marts måned satte lidt en stopper for en del aktivitet. Det der bare skulle have været en simpel kontrol pga. min sygdom (lymphomatoid papulose) blev pludselig noget helt andet. Det blev en igangsætning af, det der skulle vise sig, at være flere års behandling med Methotrexat og 20 strålebehandlinger på Rigshospitalet pga. hudlymfomer. Strålebehanlingerne blev foretaget i hele maj måned - alle hverdage var jeg lige "en smut" på Riget. Sygdommen er desværre kronisk, men jeg håber da, at de kære læger får så meget styr på mig, at jeg bliver "frigivet" lidt ind imellem ;-) Lige nu har jeg udsigt til lidt over 1 års behandling med MTX. Må se hvad næste kontrol viser, for der køres på med fuld dosis lige nu. Der er en del bivirkninger bla. træthed, almen utilpashed og kvalme, så energien har ikke rigtig været til at finde - og slet ikke mens jeg rejste til og fra København hver dag efter arbejde. Men det skal gå - alternativet er jo værre. Hvis det her ikke hjælper er der kun en "rigtig" kemo-kur tilbage i "skabet", men den kan så også slå hvad som helst ihjel for en stund.

Nu er jeg lidt tilbage igen - med strik endda, men tør ikke love for meget. Men jeg vender tilbage med noget strik - lige om lidt :-)

Etiketter: