onsdag, oktober 14, 2009

Slangen i paradiset

Langt om længe er slangen blevet stoppet ud og syet til. Hvis I ikke siger det til nogen, kan jeg godt lokkes til at afsløre, at det har taget en del år at nå dertil. Slangehammet har været strikket og filtet i meeeeget lang tid, men så gik det ligesom også i stå der. Ved ikke om der er nogen der kender det?

Har strikket i "Tove" som filter meget flot og farverne er sådan samlet set rigtig fine sammen. Jeg har strikket med dobbelt garn og har mixet farver og striber og har vist ikke fulgt opskriften slavisk. Tror også jeg kørte med et andet maskeantal, fordi garnet var en smule tyndere end det der skulle have været brugt iflg. opskriften. Men da det jo som sagt og skrevet er en del år siden, at der blev strikket på den, har det fortabt sig i glemslens tåger. Opskriften er fra bogen "Strik og krymp", hvis der var nogen der skulle have lyst. Det er jo et oplagt resteprojekt!

Nu er problemet bare: Hvor skal slangen bo?

Etiketter:

3 Comments:

Blogger Charlotte said...

Superflot slange - det er en rigtig god ide til de uldrester man har slæbt til huse..Kender godt det med "hengemte" projekter - har et par stykker eller flere..

5:09 PM  
Blogger Jette said...

Hvor er den bare sød, her ville den få et hjem med det samme i min datters seng.

8:02 PM  
Blogger Stine said...

Hvor er den bare fin - så kan man jo ikke være bange for slanger :-)
Mon ikke den finder et sted at bo?

7:39 PM  

Send en kommentar

<< Home