søndag, oktober 11, 2009

Stilhed....og småtteristrik

.....på kanalen. Der hverken strikkes eller blogges i noget større omfang, men det har de vågne jo sikkert opdaget for længe siden. Tænker at der nok ikke er nogen der kommer forbi herinde længere - og det kan jeg jo godt forstå!!

Det er dog, i løbet af et par måneder, blevet til 3 stk. kjoler til Build-a-bear kaniner og lign. godtfolk. Ungernes drenge-bamser måtte sille op til fotosession, og var ikke helt tilfredse med situationen har jeg lovet at fortælle ;-)

Frk. Bamses Fionakjole fra Sannes hånd, og efter et par mails frem og tilbage forstod selv jeg opskriften, som er skrevet rigtig godt skrevet og sådan set også er lige til at gå til. Hvis man altså kan finde ud af at gøre som der står ;-) Tak til Sanne for tålmodigheden! Alle kjolerne er strikket i Arwetta strømpegarn. Nu skal de to af kjolerne så lige finde vej til Bornholm!! Håber de kan varme bamse- og pigehjerter derovre!

Etiketter:

2 Comments:

Blogger IF Stjernen said...

den kjole er så sød og jeg har fået lov til at strikke en til Rasmus's Rubens barn dukke. Den var oprindelig en dreng ved navn Emil, men er nu en pige der hedder Baby ;-)

8:15 PM  
Blogger Karina said...

De er nu søde de unger ;-) ...og smart at bamser og dukker kan være tve-kønnede ind imellem, alt efter hvad der passer ind i legen.

11:56 AM  

Send en kommentar

<< Home