tirsdag, januar 18, 2011

2 meter.....

......haven fra Kim Hargreaves bog: Heratfelt. Strikket i dobbelt Merci, som jeg købte hos Nanna engang, for meget længe siden. Nu er der så ikke mere tilbage af det, måske det heller ikke forhandles mere, men et dejligt blødt og varmt halstørklæde til de kolde dage er nu kommet af pinden.

Derudover er Camillas køkkenhue blevet færdig. Ikke at farverne ligner noget der har med køkken at gøre - ikke mit køkken i hvert fald, men hvis jeg skal strikke flere af dem, tror jeg at jeg skal kigge lidt på opskriften og finde på noget. Mine udtagninger bliver lidt løse i det og pynter ingen steder. Men ellers fin, fin og hyggelig opskrift, og et pænt overskueligt projekt, nu hvor jeg så småt er ved at komme i omdrejninger igen.

Nu gribes der så atter i kurven, og så må jeg jo se hvad jeg trækker op - er sikker på, at der ligger mere end et ufærdigt halvstrikket, og halvrodet uldent projekt tilbage.......nu ryddes der op og ud! Nu er jeg så godt igang med oprydning andre steder, så må strikkekurven også hellere ha' et tjek.

Kan dog ikke lige nu komme til at vaske noget af det færdige, da ny vaskemaskine er indkøbt i dag. Den er leveret - flink montør kommer i morgen og sætter den til, og så er jeg også i omdrejninger der - eller maskinen er :-) Det kører......

Etiketter:

2 Comments:

Blogger Fru Larsen said...

Åh, hvor er det skønt at få ryddet op, det være sig alle steder i huset og i strikkekurven. Jeg kan godt forstå du nyder fornemmelsen, for den er nemlig helt unik. Rigtig god fornøjelse med de resterende projekter ))

8:02 PM  
Blogger Karina said...

Tak, og der sker da lidt :-)

8:20 PM  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home