mandag, maj 23, 2011

Sang i skjul

En sang skulle konfirmanden jo ha', men da vi ikke lige er så meget for de der købte rædsler fra boghandleren, og som er meget lyserøde og meget firkantede, så skulle der jo tænkes lidt anderledes og gerne lidt kreativt.


Camilla er tosset med huer - ja, hun kan bare ikke få nok af af dem. Hun er den første i Danmark der hiver huen ned over ørerne, når vi når efteråret, og helt sikkert også den sidste der afmonterer den igen. De er ikke pakket væk endnu, selvom temperaturerne har været over de 20 grader, for det kunne jo være det blev koldt igen ;-)

Nu er hun så den lykkelige ejer af endnu en hue - intet mindre end en 108-3 fra Drops.

Synes nu det lyder godt, at Drops har fået den geniale idé at døbe nogle af deres modeller, så man har en chance. Det lyder da også lidt mere flatterende at hedde Nora eller Maren end at hedde 108-3, som nok mere leder tanken hen på de øremærker køerne render rundt med ude på marken.

Etiketter: ,

3 Comments:

Blogger Fru Larsen said...

Stort til lykke med datterens konfirmation. I forrige indlæg så jeg et glimt af hendes yndige kjole og den smukke bolero som du havde strikket. Hvor så hun godt ud :))

7:12 PM  
Blogger Karina said...

Tusind' tak, Fru Larsen. Hun havde også en superdag og var bare prinsesse for en dag ;-)

10:14 PM  
Blogger Karen S said...

Skøn ide til sangskjuler!!!

Tillykke med datterens konfirmation. Hun så smuk ud (bedømt ud fra rygbilledet i sidste post)!

8:03 AM  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home