fredag, februar 18, 2011

Oprydning part 2-3-4 stykker eller noget......

Orla orm kom op af kurven og fik både tut-hue og øjne, så nu kan han kigge lidt på verden fra sin lidt indeklemte plads her i livet ;-) Han var et hit i blog-land long time ago, men da jeg ikke har været med på noget som helst i meget lang tid, så er han nu blevet et hit her i huset. Alexander fik en med rød hue for længe siden. Camilla har nu også en til de grusomme gys ;-)

Op kom også et par næsten færdige sokker til Alexander - str. 36 - så står vi så lige lige der, og de er nu klar til brug. Og der er jo behov for uldne sokker stadigvæk, så de blev godt modtaget. Ikke fordi han ikke har nogle andre, men man er vel afhængig af de hjemmestrikkede uldne ;-)
Rester i bomuldsgarn er ved at blive tryllet om til vaskeklude. Nogle af de lidt kedelige bare-derudaf-projekter, som snildt går sammen med en film, lidt net-surfing eller hvad man nu får tiden til at gå med.
Opskrifen findes her fra Drops. Ved ikke om man burde ha' behov for en opskrift på den slags firkantede fornødenheder, men det var her jeg kom til at tænke på de rester, der over tid har hobet sig lidt op.

Etiketter:

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home