onsdag, februar 14, 2007

Bolero og slangeham

Hold fast derude, for endnu et strikketøj er kommet af pindene !!!

Camilla har fået en ny bolero. Hurtigt projekt, som jeg også fik monteret med det samme den var strikket færdig. Jeg har jo desværre for vane at lagre ting i kurvene, og så går der ellers en mindre evighed før jeg får taget mig sammen til at gøre tingene færdige. Men ikke denne gang.

Resultatet er ok - pigen er glad, selvom det ikke er lige til at se det. Boleroen er strikket i Thema Nuova fra Markno. Dejligt garn at strikke i for øvrigt! Der gik 3½ nøgle til, så det er da ikke umuligt at der bliver lavet flere af samme slags - jeg har jo lidt på lager..... Opskriften er fra Ingelise nr 7/2006 - et blad som er hjemlånt fra biblioteket. Jeg gider ikke købe bladene mere. Det er de samme ting år ud og år ind, bare i forskellige farver :-(


Det er ikke det eneste jeg har fået lavet her i vinterferien. Et stk. slangeham er syet sammen og klargjort til valkning. Mål inden valkning er 1.90 m. Nu håber jeg bare på større succes end sidste gang - de der store futter. Som Dorte skriver i en kommentar, må de nok have lidt højere varme. Jeg er nok nået dertil hvor jeg har opgivet, men det kan da godt være de ryger med en dag der skal vaskes varmt.

Dagen i dag har været god - synes Alexander. Han har nemlig været ude og bytte cykel. Han havde en lille Winther-cykel, som efterhånden kunne trædes med knæene. Han stødte derfor ind i både kantsten og græstuer fordi den var så lav. Vi har længe talt om, at vi nok kom til at købe ham en anden. Det blev så i dag! Vi kørte ud til den lokale cykelsmed, som bytter med det man har. Her udvælger man så en anden brugt cykel, som han sætter i stand i løbet af et par dage. Manden er flink og priserne til at have med at gøre. Tilbage er kun ventetiden til i morgen eftermiddag, hvor cyklen kan afhentes. Der tales meget om den, og så har den 4 gear - ét mere end Camillas......UPS!

1 Comments:

Blogger Karen S, Lykkefanten said...

Kan da godt forstå at datteren er glad, det er da en flot og fiks lille sag.
Men er altså vældig spændt på at se slangen efter vasketuren!

Kh Karen S

11:34 PM  

Send en kommentar

<< Home