lørdag, maj 28, 2011

Muligheder

Tidlig morgen - synes i hvert fald det er tidligt at stå op kl. 6.30 når det er week-end. Køretiden til København fra det meget sydlige Sjælland gør, at det bare er sådan nogle weekender. Nu hygger de sig jo derude igen med noget vejarbejde i sporet med storstaden, så der skal lige lægges lidt tid oveni den normale køretid. Kæresten bor og arbejder i København, og når man så vil køre herfra og på arbejde lørdag morgen, så må man bare tidligt op. Tullede ellers i seng igen, men kunne ikke sove, og hvorfor ligge der og rotere, når man lige så godt kan stå op.

Sidder nu med kaffe og lidt strik og lidt alt muligt andet - billeder der ikke lige er blevet flyttet og den slags der har det med at hobe sig op på forskellige drev. Radioen underholder. Ungerne er hos deres far, og mulighederne er mange sådan en lørdag, hvor intet er planlagt.

For en gangs skyld har jeg slået masker op til noget til mig :-) En Cadence Pullover fra Knitty. Kiggede på den allerede i vinters, men der var ikke lige tid til den slags "pjat" midt i flytterod og huskøb. Nu er der faldet ro over alting - livet leves, og så skal der også strikkes igen :-)

Etiketter:

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home