mandag, juni 16, 2008

Lørdagstur

Lørdag eftermiddag gik turen til Fuglsang. Vi havde aftalt med et hold rigtig gode venner, at vi skulle mødes dernede med kaffekurv, hjemmebagt kage og børn, og så hygge os. Vejret så noget tvivlsomt ud, og i Nykøbing havde det regnet lidt om formiddagen, men bilen blev pakket og påklædningen blev sådan noget lag på lag, så vi ville kunne klare det hele.

Vi hyggede os gjorde vi. Vi drak kaffe, spiste kage, snakkede, kiggede på snoge i voldgraven - der var godt nok mange af slagsen. De lå og solede sig på kanten hele vejen rundt, og når vi så kom for tæt på forsvandt de ind i revner og sprækker rundt omkring. Især Alexander var helt væk i dem, og måtte have en masse billeder med hjem. Selv har jeg et lidt mere anstrengt forhold til den slags kryb, men det gik nu alligevel, og jeg måtte også hen og kigge på dem.

Vi gik en tur rundt i parken og var på Galleri i den gamle gartnerbolig. Vi besøgte "Troldeskoven" midt i parken. Et kææææmpe træ, der har slået rødder mange steder og som man derfor kan gå "ind i". Det er vildt imponerende og ungerne morede sig meget med at løbe rundt derinde, og kigge på de meget mærkelige stammer.

Det eneste vi sådan set bare aldrig nåede var, at komme ind og se museet. Det blev vi så enige om, at vi må have til gode til en anden gang. Denne gang var vejret med os og solen skinnede så dejligt det meste af tiden. Det udnyttede vi. Men et er sikkert: Vi kommer igen, gør vi!! Vi skal også ned og gå Skejten rundt. Det må også blive en anden dag eller måske vi er nødt til at fordele det på TO dage med det manglende tempo vi har på......

Etiketter: ,

2 Comments:

Blogger Linda said...

UAK! Jeg HADER slanger! Har straks noteret mig stedet ned til steder hvor mor ikke synes vi skal hen ;o)
kh Linda

8:36 PM  
Blogger Karina said...

Jeg er godt nok heller ikke vild med dem, men har haft det en smule bedre med dem efter jeg RØRTE ved en i ZOO i København. Det krævede godt nok også en del overvindelse....

7:52 PM  

Send en kommentar

<< Home