fredag, oktober 19, 2007

Efterårsferie

Så er vi atter hjemme. Søndag til onsdag opholdt vi os i Sønderjylland - nærmere bestemt i et lejet sommerhus ved Vikær Strand. Det var skønt og de første par dage var vejret med os. Tirsdag regnede det hele eftermiddagen, men så fik vi også brugt de spil vi havde taget med i tilfælde af "hvis-nu-det-bliver-kedeligt-vejr".

Mandag var vi en tur i Flensborg for at besøge Michaels gamle mormor som er kommet på plejehjem. Vores besøg dernede er desværre ikke så hyppige mere, da vi skal finde et sted at overnatte når vi skal besøge hende. Man hun var glad og meget tilfreds med besøget og det var rart for os at se, at hun har det godt og trives der hvor hun er kommet hen.

Ellers tussede vi bare rundt i og omkring sommerhuset. Selvfølgelig med gentagne ture ned på stranden, hvor der var så rigeligt med sten. Det var rigtig svært at beslutte hvilke der skulle med hjem. For nogle måtte vi jo have med. Vi kan ikke lade være med at vende blikket ned når vi kommer ned i sådan en bunke sten og vi kigger og finde og kasserer og bytter ud. Børnene har altid hver en spand med - der er grænser for hvad der kan være i deres lommer. Vi kender vores egen begrænsning......men mormor var nu ikke meget bedre - hun kunne heller ikke beslutte sig for hvilke der var de bedste. Måske jeg nu ved hvor vi har vores lidenskab for sten fra......

Etiketter:

2 Comments:

Blogger nettie said...

Godt at læse at i har nydt ferien i det sønderjyske. Kig forbi til en kop-tår-kaffe en anden gang. Bor jo lige ved grænsen (Bov/Padborg).
kram fra
nettie

12:56 AM  
Blogger Karina said...

Tak for "intivationen". Det vil jeg da overveje en anden gang jeg kommer i nærheden - det sker jo ikke så tit.

4:46 PM  

Send en kommentar

<< Home