søndag, november 18, 2007

Dyt, dyt ska' vi byt.....

Vi har længe skullet tage beslutning om indkøb af ny, eller i hvert fald nyere bil. Som det er nu, kører vi rundt i en gammel (rust)rød Ford Eskort, der er ved at runde de 300.000 km. Det eneste der ikke fejler noget på bilen er motoren. Resten er ved at smuldre væk, og for hver gang den bliver vasket bliver den en anelse lettere. De sidste 2 måneder har vi overvejet og kigget og surfet nettet tyndt, i håb om at "bilen" skulle vise sig.

Nu har vi så langt om længe taget beslutningen. Den gamle bliver byttet ud med en fabriksny Kia. Den skulle efter sigende have fået rigtig gode anmeldelser, både sikkerhedsmæssigt og køreteknisk. Jeg ved ikke så meget om nogen af delene, og kan kun sige at den da ser fin ud, og prisen er god i forhold til andre nye biler. Den er bestilt - der er skrevet under og vi venter nu kun på, at der bliver produceret én til os. Det tager lang tid - uha der er ventetid på sådan en, men vi kan ikke gøre ret meget andet end at vente og så ellers håbe på, at den gamle "røde" holder tiden ud.

Midwest er færdigt og taget i brug. Mere trist og kedeligt billede skal man godt nok lede længe efter, men det er ikke nemt at tage gode billeder på denne årstid, hvor det bliver mørkt inden man får tænkt sig om. De billeder jeg tog af mig selv egner sig slet ikke til offentligt skue, så I må nøjet med dette. Der er strikket i Lucca - blødt og lækkert garn. Tørklædet er kun to mønsterrapporter bredt og egner sig på den måde fint til at have på under jakken. Der er brugt alle 90 gram i bundtet.

Fluks gik jeg igang med Cobblestone til Michael meen, men, men jeg er ret sikker på, at garnet ikke vil række. Nu, hvor jeg har strikket af de første 100 gram kan jeg sådan nogenlunde danne mig et billede af trøjen - ja, det bliver så uden ærmer, desværre - der var ikke mere garn :-( Der er dømt optrævling. Så kan den opmærksomme læse jo spørge sig selv: Laver hun nogensinde andet end at pille op?

Etiketter:

5 Comments:

Blogger Mona said...

I kan godt glæde jer til at komme til ar køre i Kia - Sådan en er vi også ejer af - Den er vi bare så glad for:-)

12:18 AM  
Blogger Mona said...

Hovsa,glemte lige tørklædet er rigtig flot:-)

12:20 AM  
Blogger Vivian said...

Hmm... dén "model" bil er vi også (i ca. 1 døgn mere) indehavere af - det er bare en antik Ascona men med samme "features" som jeres ;-)

I morgen bliver den dog overdraget til Bagsværd Jernhandel, ak ja, det var dén værnepligt.

Der er dog desværre ingen planer om en lækker KIA, men Kildemoes kører nu også helt ok ;-)

Hilsner Vivian

3:26 PM  
Blogger Karina said...

Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

6:51 PM  
Blogger Karina said...

Mona: Vi glæder os godt nok også til at komme til at køre i en "tæt" bil, men der går desværre rigtig lang tid, så lige nu håber vi på en mild vinter :-)

Vivian: Jeg kører "Centurion" og den er både driftsikker og billig pr. km! Det er altid en blandet fornøjelse at have biler af ældre dato - f.eks. skal man huske at vride måtter regelmæssigt! Når I nu aflevere jeres udtjente eksemplar, skal I så klare jer helt uden bil?

6:52 PM  

Send en kommentar

<< Home