tirsdag, december 04, 2007

Jul og sokker...

Der er gået jul i det hele nu! Pakkekalender, adventskalender, julenisser, juledekoration, adventsdekoration, julebag, juleafslutninger, julefrokoster - og så lige alt det andet som også lige skal nås!

Hyggeligt er det og i weekenden ville Camilla gerne lave noget pynt. Vi slæbte frem og gjorde klar....og hvem var det så lige der sad ved spisebordet med papirklip og hjertesyning..........ja, rigtigt gættet........det gjorde jeg helt alene. Ungerne daffede da ret hurtigt af igen! Men så fik jeg syet et par hjerter af noget af det lækre tykke filt jeg viste frem tidligere. Måske der bliver tid til lidt flere på et senere tidpunkt, for det er da meget sjovt og resultaterne viser sig hurtigt. De må kunne pyntes på en eller ande fiks måde - med nogle perler måske!


Den anden morgen skulle Alexander have gummestøvler på da det regnede fælt. Da han fik de sokker på, som han plejer at bruge i støvlerne sad hælen nedenunder forden. Gad vide om de er krøbet i løbet af natten, for jeg syntes bestemt de passede sidst han havde dem på. Mutter måtte have fat i strømpepindene om aftenen og vupti blev der tryllet et par tykke sokker frem i dobbelt Opal-garn. Nu er det atter ren fornøejelse at iføre sig gummirøjsere og jogge rundt i vandpytterne så det sprøjter - stadig med varme futter! Der er nu slået op til par nummer to, så der er lidt at skifte med. Han har nemlig fundet ud af, at de er lækre at futte rundt i både herhjemme og oppe på skolen - sådan i stedet for sutsko! Det kræver mere end ét par!

Etiketter: ,

1 Comments:

Blogger Tina/Chance-strikkeren said...

Ha-ha...ja, jeg kender også godt den der med, man slæber alt muligt frem for at hygge med ungerne, og så ender det med, man sidder der helt for sig selv.

Lækre sokker !!

KH Tins

5:10 PM  

Send en kommentar

<< Home