torsdag, oktober 23, 2008

De små brune djævle.....

Vejret i efterårsferien endte jo ud med at være ganske fint. Vi klager i hvert fald ikke. Faktisk havde vi kun en enkelt dag, hvor det ikke var særlig spændende at være ude. Derfor drog vi også ud på kastanje-jagt en af dagene. Det hører ligesom til, når nu det er efterår. Pludselig var der ingen af os der kunne huske, hvor der stod kastanje-træer, men det er vel ligesom med postkassen, som man først ser den dag man skal poste et brev.

Vi fandt et træ, og ungerne fik samlet så rigeligt. Camilla havde en klassekammerat med også, så der var nok at slæbe hjem. Så gik der ellers storproduktion i både det ene og det andet - kastanjedyr med tændstikben og edderkopper med farvet spind. Der gik faktisk flere eftermiddage med det og flere æsker tændstikker senere, hængene der nu farvede edderkoppe og spind flere steder i huset - de konkurrerer nok lidt med den ægte udgave......men det ser nu meget hyggeligt jog efterårsagtigt ud.


Kan da også huske fra jeg selv var barn, hvor sjovt det var at sidde og vikle garn omkring nogle tændstikker......

Nu skal der lidt mere til at more mig, men garn og pinde kan man vel altid fascineres af på et eller andet plan!

Etiketter: ,

3 Comments:

Blogger Gitte said...

Du har da ret. Det skal Lise prøve. Havde helt glemt den mulighed. Vi samlede masser af kastanier i efterårsferien. Søndagen er reddet - Tak ;-)

11:39 PM  
Blogger Tina/Chance-strikkeren said...

Ja, man kan få rigtig mange gode timer til at gå med kastanier. Minder mig om, vi har en hel kassefuld stående på 1. salen - måske jeg skulle overtale Jakob til at smide dem ud, inden de begynder at lugte for meget...

11:04 AM  
Blogger Karina said...

Gitte: Håber I havde succes med det i søndags!
Tina: Ja, de er sjældent gode lang tid efter at de er samlet - og slet ikke hvis de har været lidt våde :-(

4:22 PM  

Send en kommentar

<< Home