mandag, maj 04, 2009

Sjældent set...

...på disse kanter! Strik, og noget der også er blevet færdigt inden der er nogen der er vokset fra det!

En lille vest i str. ca. 4 år - strikket efter opskrift i Vendestrikbogen. Garnet er fra Lang Yarns og købt hos Marianne for mange år siden - der er tale om lagergarn af den vellagrede slags - garn der er flyttet lidt rundt med, og som nok også har været brugt (en lille smule) før. Men sådan er vi jo nogen der sørger for, og går ind for genbrug ;-)

Nu er det jo ikke lige årstiden for sådan en lille ulden sag, og derfor er den strikket lidt til den store side, så den også kan nå at blive brugt af en lille pige til vinter.

........og så lige en lille opfølgning på TV2-øst løbet fra i går;

Mage til kaos før start skal man vist lede lidt efter. Der var alt for mange der ville eftertilmeldes, og måske de ikke havde regnet med så stort et fremmøde, for tingene tog godt nok deres tid, mens vi stod og ventede på at blive sendt ud på ruten.

Da vi langt om længe blev sendt afsted var det en meget flot og skøn tur. Det er godt nok et skønt område ude ved Herlufsholm, og jeg kommer der ikke ret tit, så selvom jeg var lidt i konkurrence med mig selv og sådan, ja, så blev turen nydt til fulde. Jeg løb de 10½ km i tiden 58:36 og er fint tilfreds, selvom det nu ikke blev til de 21 km. i denne omgang!

Etiketter: ,

0 Comments:

Send en kommentar

<< Home