tirsdag, august 01, 2006

"Søkanden" blomstrer

...og er noget så fin. Vi har ventet på det et stykke tid, for en ting er at se den på et billede i planteskolen - noget andet er at se den "live", men den skuffer os ikke!

Det med "søkanderne" er fra dengang Alexander var med børnehaven på besøg hos en af pædagogerne. Hun har et havebassin, og Alexander har jo altid været meget interesseret i sådan noget, så han sad på kanten med næsen godt fremme, da en af de andre pædagoger med meget høj ryst (de fleste af dem taler højt, klart og tydeligt) bekendtgjorde at nu skulle de altså rydde op inden de skulle hjem. Alexander blev så forskrækket at han hoppede ud i dammen....med sko og det hele på. Da jeg hentede ham i børnehaven fortalte han så, at han var kommet til at hoppe ud i Stinnes havebassin, men at han hverken havde trådt på guldfisk eller "søkander".......

1 Comments:

Blogger Linda said...

Vi købte også en åkande for 1 år siden, den nåede ikke at blomstre, gik nærmest ud. Og da alle fisk var døde i løbet af vinteren, regnede vi ikke med at se noget liv. Men pludselig blomstrede den, dog ikke så smuk som jeres!
kh Linda

12:47 PM  

Send en kommentar

<< Home