onsdag, oktober 18, 2006

Under ombygning...

Vi er ved at få flyttet carport - dvs. vi flytter jo ikke den gamle, men får sat en ny op nede ved vejen (så tæt på vi må for kommunen!), så heeeele vores lange indkørsel i løbet af efterår/vinter/forår bliver til en lille gårdhave - planerne er klar. Vi har siden vi flyttede ind, drømt om det, så nu glæder vi os bare til at se det færdige resultat.

Tømreren er i fuld sving, og lige nu er Michael ude for at skære lidt mere af vores troldhassel for at give plads til udhænget - det er IKKE noget der huer ham, og den flinke tømrer tilbød også selv at skære af, mens manden min gik ind - hvis nu det gjorde for "ondt" at skære mere i den. Haslen er fra 1978 - plantet samtidig med at huset blev bygget, så der bliver værnet om den. Men det er en nødvendighed, desværre!

I lørdags var vi til 2x30 års fødselsdag på Eriksmindekolonien nær Rørvig. Bror og "svigerinde" holdt en rigtig god fest. Det var et meget blandet selskab, men for pokker hvor blev der hygget, grinet og danset - det var ikke lige til at mærke, at vi kom fra alle egne af Danmark eller at vi ikke lige kendte hinanden på forhånd. Men hvornår lærer man, at man ikke er 20 år længere? Sker det på et tidspunkt, eller bliver det hele så bare for kedeligt? Jeg har ondt her og der og allevegne, og har også reddet mig et hold i nakken, men vi havde det sjovt - det er længe siden jeg har danset SÅ meget. Heldigvis var der mulighed for overnatning, så vi ikke skulle tilbagelægge et par hundrede kilometer der først på morgenstunden. Børnene var hos nogle venner i Hedehusene, og de havde også hygget sig, så de dårligt ville med hjem igen. Heldigvis har vi ferie, så vi når vel at komme ovenpå igen, inden arbejdet kalder på mandag.

Dagenen nydes lige nu med en masse ting. Ungerne har fyldt hele stuen med Lego - det ligner en underafdeling af fabrikken i Billund, jeg har fyldt sofabordet og lidt af sofaen med garn, og halvfærdige projekter (lige nu siger min fornuft mig desværre, at jeg er nødt til at fjerne lidt nullermænd). Manden har fyldt skrivebordet med papirer og mapper - han skriver Masteropgave, men det hele går lidt lettere når tiden er til det.

1 Comments:

Blogger Bim said...

Oj, en carport! Hrm, skulle ngn kunna komma hit och ordna fram en också? :) Nu har vi bott i detta huset, i... 1nov var det... ujujuj, 23år!!! Ja, jag var inte SÅ gammal när jag handlade hus... 22??? ;) hm, och till detta hus finns INGET garage, och det skulle vi då fixa, hm... och sedan har vi funderat på carport... just det... lite billigare än ett garage som går på minst 100000kr, blää... och har vi sett det ena eller det andra? Nä, just det...
Må så gott... värmländskan... kramis och hoppas ni bygger klart dock ;) och att det kanske tom ÄR klart? :O)
Sjöbackas blogg

12:14 AM  

Send en kommentar

<< Home