lørdag, april 28, 2007

Skovtur

Vejret i går indbød til skovtur, så på vej hjem fra arbejde købte jeg ind til en lækker skovturs-kurv. Da den var pakket cyklede vi ned til Blegen, som ligger i Vintersbølle skov - vi har vel ca. 2-3 km. derned. Med den skønneste udsigt over Storstrømmen spiste vi så den medbragte mad og nød dyrene, naturen og roen. Da solen var på vej ned var vi nødt til at vende næserne hjemad. De små kryd var ved at æde os!

Alexander var ikke med på skovtur. Han skulle overnatte i børnehaven fordi det er ved at være slut med at gå dernede. Han rykker i skole pr. 1. august, så det skal jo fejres på bedste vis. De begyndte dagen med en tur til Zoologisk Have i Nykøbing Falster. Derefter hjem til den "tomme" børnehave og spise lækker mad og til sidste "Diskotek" med fri dans og slik!! Pædagogerne havde glædet sig mindst lige så meget som børnene, så alle havde en masse at fortælle da vi mødte op til morgenmad kl. 8 i børnehaven her til morgen.
Formiddagen i dag bød på ligeså godt vejr som i går og vi rykkede udenfor og fik heldigvis nydt det inden gråvejret kom snigende. Jeg fik monteret Camillas sjælevarmer, så den nu kan tages i brug. Ifølge opskriften skulle der "monteres" duller på bindebåndene, men da der ikke er nogen af os der er vilde med "duller" lavede jeg to flettede bånd i stedet for. Det er vi vist begge godt tilfreds med!
Wicked II skrider støt og roligt fremad. Jeg er nået til ærmegabet, hvor jeg skal have sat nogle af maskerne på en tråd. Jeg kan næsten ikke vente med at se størrelsen på den - håber ikke den skuffer denne gang.

Etiketter: ,

3 Comments:

Blogger Britta said...

De unge mennesker begynder da også tidligere og tidligere med deres vilde fester ;-)
Camillas sjælevarmer er bare skøn.
Hilsen Britta T.

2:33 PM  
Blogger Dorte said...

Nydeligt solnedgangsbillede !

Det er en lise for sjælen, når man i hverdagen får taget initiativ til sådanne oplevelser - mer af den slags !

kh Dorte

6:57 PM  
Blogger hanneb said...

Hvor er de yndige begge to.
KH Hanne

9:31 PM  

Send en kommentar

<< Home