tirsdag, april 17, 2007

Ting-finder...

April er udnævnt til udemåned i børnehaven. Dvs. alle stuer er ude af huset hele april måned. Ikke at de er inde resten af året, for det er de så langtfra da de har både skoven og stranden lige udenfor børnehaven, men i April går de ud i området omkring børnehaven hver dag uanset vejr og vind.

I går var Alexander i skoven hele dagen og i dag har han været ved stranden - ingen tvivl om det! Vi kunne dårligt bære rygsækken hjem for alle de interessante sten der var gemt i den. Han nyder det. Der er ikke noget der er så godt, som at gå og rode i alt det man kan finde i skoven og på stranden og alle andre steder....

Alexander er "ting-finder". Han kan ikke gå forbi en pind eller en sten uden at den bliver undersøgt nærmere. Det kunne jo være den var værd at tage med hjem og lægge i skuffen.

Hvert barn har en skuffe hjemme i børnehaven, hvor de gemmer ufærdigt sy-tøj, perleting, legetøj og sager. Alexanders skuffe gemmer ikke på den slags ting, men er derimod en "skattekiste" af fundne ting. Pædagogerne tømmer den en gang imellem (fordi de er bange for at bunden ryger ud), og så får vi overrakt en bærepose med skaller fra pistacie-nødder, bøjede søm, kapsler, blommesten, halve plastikkopper, store sten, gamle halvspiste grankogler og andre uundværlige ting. Man ved jo aldrig hvad man kan få brug for...!

Etiketter:

2 Comments:

Blogger Helle C said...

Nej hvor altså han lyder sød, jeg kan lige forestille mig alt det i må slæbe med hjem engang imellem.

knus fra Helle

11:53 AM  
Blogger Karina said...

Hej Helle.
Jamen det er utroligt hvad der kan bruges. I dag har vi haft en kæp på 1½ meter med hjem - ulempen var, at vi var på cykel, men vi kom heldigvis hjem uden uheld.
God weekend
Karina

5:00 PM  

Send en kommentar

<< Home