lørdag, maj 28, 2011

Muligheder

Tidlig morgen - synes i hvert fald det er tidligt at stå op kl. 6.30 når det er week-end. Køretiden til København fra det meget sydlige Sjælland gør, at det bare er sådan nogle weekender. Nu hygger de sig jo derude igen med noget vejarbejde i sporet med storstaden, så der skal lige lægges lidt tid oveni den normale køretid. Kæresten bor og arbejder i København, og når man så vil køre herfra og på arbejde lørdag morgen, så må man bare tidligt op. Tullede ellers i seng igen, men kunne ikke sove, og hvorfor ligge der og rotere, når man lige så godt kan stå op.

Sidder nu med kaffe og lidt strik og lidt alt muligt andet - billeder der ikke lige er blevet flyttet og den slags der har det med at hobe sig op på forskellige drev. Radioen underholder. Ungerne er hos deres far, og mulighederne er mange sådan en lørdag, hvor intet er planlagt.

For en gangs skyld har jeg slået masker op til noget til mig :-) En Cadence Pullover fra Knitty. Kiggede på den allerede i vinters, men der var ikke lige tid til den slags "pjat" midt i flytterod og huskøb. Nu er der faldet ro over alting - livet leves, og så skal der også strikkes igen :-)

Etiketter:

mandag, maj 23, 2011

Sang i skjul

En sang skulle konfirmanden jo ha', men da vi ikke lige er så meget for de der købte rædsler fra boghandleren, og som er meget lyserøde og meget firkantede, så skulle der jo tænkes lidt anderledes og gerne lidt kreativt.


Camilla er tosset med huer - ja, hun kan bare ikke få nok af af dem. Hun er den første i Danmark der hiver huen ned over ørerne, når vi når efteråret, og helt sikkert også den sidste der afmonterer den igen. De er ikke pakket væk endnu, selvom temperaturerne har været over de 20 grader, for det kunne jo være det blev koldt igen ;-)

Nu er hun så den lykkelige ejer af endnu en hue - intet mindre end en 108-3 fra Drops.

Synes nu det lyder godt, at Drops har fået den geniale idé at døbe nogle af deres modeller, så man har en chance. Det lyder da også lidt mere flatterende at hedde Nora eller Maren end at hedde 108-3, som nok mere leder tanken hen på de øremærker køerne render rundt med ude på marken.

Etiketter: ,

søndag, maj 15, 2011

Så kan der afsløres lidt

for nu er den store dag passeret. Jeg synes ligesom ikke at gæsterne skulle se Camilla inden hun nåede i kirke.

Boleroen eller sjælevarmeren eller hvad sådan en nu hedder blev færdig. Jeg fulgte ikke opskriften slavisk - kun mønsteret.

Dels ville den blive for bred til Camillas str. 32, og dels var kanterne lavet anderledes, så der skulle have været et bånd i. Det ønskede hun ikke, men jeg synes nu også resultatet blev ok fint uden bånd. Længden er der også reguleret lidt på, for corsage-delen måtte jo ikke skjules, da det var det der sådan set "bar" hele kjolen.

Jeg synes nok bare, at det var dejligt hun gad mit hjemmestrik sådan en dag :-)

Etiketter: