fredag, juli 13, 2007

Super-duper-have-hopper...

Status er nu, at "Bette" er trevlet op. Ny er påbegyndt og næsten lukket af forneden. Den har skiftet farve og er nu lyserød, så der var lidt fornyelse i strikkeriet, når nu det var samme model. Kameraet er "i felten" så desværre ikke noget "Bette-billede".

Derimod et lille billede af hoppende "Frø", som bor i vores vandhul. Han/hun (jeg kan ikke se forskel), er ikke alene, for der bor to mere i "hullet", men de lader sig helst ikke fotografere. Denne her var helt oppe på græsset hvor børnene sad, så vi kunne nærstudere. Det var ikke så ringe, for lidt sjove er de. Jeg er normalt ikke så vild med kryb og padder, men disse her går an, bare de bliver ude i haven. Den anden aften hoppede der en rundt oppe ved havedøren - jeg tøvede ikke med at trække døren i.......inden den fik gode idéer!

Onsdag var store-bær-dag i mit køkken. Først ud og hive ind hvad der bød sig af solbær, rabarber og ribs og så kom der ellers gang i gryderne

Det blev til:
12 glas jordbær/rabarbermarmelade
Rabarber til Liselottes skønne kage - bare super at få serveret gode opskrifter - tak Liselotte!
Romsyltetøj, som er så rigtig godt i pandekager eller som tilbehør til vanilleis.
To kilo ribs til fryseren
To kilo snittede rabarber til fryseren
Ca. to kilo solbær til fryseren.

Når vejret nu ikke er med os, er det ikke helt spildt at have ferie, når jeg kan bruge tiden på at fylde lagrene op.

Etiketter: , ,

2 Comments:

Blogger Liselotte said...

Selv tak da - jeg håber den smagte jer :-)

9:41 AM  
Blogger Karina said...

Den smagte os så rigtig godt! Så skønt at Alexander næsten spiste sig en mavepine til - han havde svært ved at bevæge sig ret langt bagefter. Normalt gider han ikke rabarber fordi der er "trevler" i.

3:03 PM  

Send en kommentar

<< Home