lørdag, august 18, 2007

Ny beboer...og skolestart

...på matriklen. Han kom hertil i går, efter at Camilla har plaget i ca. to år om at få et kæledyr. Nu er han her. Et stk. dværghamster med navnet "Nuller". Det er ikke nemt at skulle navngive et dyr, så vi har været rundt om alt og alligevel er det endelige navn ikke fundet. Camilla må selv finde ud af hvad han skal hedde, og det bliver det ikke nemmere af.....

Som så mange andre steder i blogland, har også vi været ramt af en skolestart. Ingen problemer her. Han er klar og kl. 6 onsdag morgen stod han i soveværelsesdøren og jog os ud af sengen. Vi skulle være på skolen kl. 9 og med den "lade holdning" til tingende vi lagde for dagen, ville vi nok komme for sent hvis vi ikke fik fut under fodsålerne. Vi tog det nu jævnt roligt, men det var kun os. Det kunne kun gå for langsomt med at komme i skole. Det er spændede hvor længe gejsten holder hos den unge mand. Efter første dag spurgte jeg hvordan det havde været at være i skole: Jooo, det var da meget sjovt, men hvornår tror du vi skal lære noget?

Jeg frygter lidt, at der sker det samme som der gjorde med Camilla da der efter 3 uger stadig ikke var gang i læringen - hun ville ikke derhen. Hun gad ikke sidde der og vente på at komme igang, så kunne man altså ligeså godt gå i børnehave!!
OG ER det her så ikke en strikkeblog???????? Bliver der i det hele taget strikket noget??? Bliver tingene monteret??? Sker der i det hele taget noget, eller er der gået brolægning i det hele???

Etiketter:

3 Comments:

Blogger Laila: said...

Min Sven brokker sig også noget, over at de ikke har nogle regneopgaver endnu, for han er parat!
Sä jeg kan godt følge drengens logik. Man er der da for at lære noget, när man nu har ventet sä lnge pä at dagen endelig oprendte.

Kh.
Laila i Schweiz

4:09 PM  
Blogger Karen S, Lykkefanten said...

hmmm, jeg håber, at de forstår at opmuntre børnene, for det ville da være synd, hvis al den gejst skulle gå til spilde.
Kh Karen S

12:26 PM  
Blogger Karina said...

Hej Karen og Laila.
Jeg håber også på at de fylder lidt bogstaver og tal på nu hvor de er "tændt". De har ventet så længe, så nu kan det lige så godt udnyttes.

4:21 PM  

Send en kommentar

<< Home