onsdag, april 22, 2009

Øv altså!!

Målet med at løbe en ½-maraton den 3. maj er opgivet. Har gået med ondt i hoften i 3 uger - så jeg tør ikke. Nu har jeg meldt mig til en 10 km. i stedet for - for med det skal jeg!

Stellet kan åbenbart ikke holde til at løbe 25-30 km. om ugen. Måske jeg bare skal have længere tid at træne op i - og måske ikke.

ØV altså - der er ikke meget "fut" i mig!

Etiketter:

tirsdag, april 21, 2009

Påskeløb 2009

Påskeferien blev brugt som vanligt på Påskeløb. I år havde vi lejet os ind i et dejligt sommerhus i Vester Husby. Skønt område med plantage og hav lige i nærheden. Vi tager afsted hele ugen, og bruger de første 4 dage, hvor der ikke er løb til at slappe af og opleve. Bl.a. var vi en tur i Thorsminde. Ikke at der sker noget derude på tangen, men der er højt til himlen, vind, sand og vand - og en pokkers masse sten og sager nede på stranden!


Første dag var der løb i Stråsø plantage og 2.-3. dag i Husby plantage, som lå lige i baghaven.

Det er ikke kun manden der løber mere. Sådan var det for mange år siden, men vi har nok ladet os smitte lidt - og når nu vi alligevel er med så kan vi jo ligeså godt løbe lidt også.

Alexander løber børnebane (der får man nemlig altid en præmie) og Camilla og jeg var i år ude på en åben let bane. Vores placering torsdag taler i ikke højt om, vi deltog og vi fandt alle poster og kom ind som de 3. sidste, men sådan må det være når man skal rende rundt i 7-8 min. og lede efter én enkelt post, som man er spænet forbi og faktisk har set ;-).

Fredag kom vi ikke ud, da vi var for sent på den og skulle være stillet til start inden kl. 12, men så kan man jo læse informaionerne på en 7-8 sider ordentligt, ik'!

Lørdag havde vi læst lektien og mødte op i ordentlig tid. Kom fint fra start og gennemførte i fin stil - og uden svinkærinder undervejs. Camilla opholdt sig foran resultattavlen for at se når hendes tid kom op. Længe lå hun nummer ét. Længe troede hun, at det ville ende sådan, men pga. fejlplacering af en post, var der 5 som ellers var blevet diskvalificeret der kom med ind på resultatlisten. Så rykkede hun ned på en 2. plads. Det passede ikke damen - tog et par timer at komme over, men sådan er det jo bare. Synes nu det er ok at blive nummer to!!

Etiketter: