søndag, februar 21, 2010

Sok-amok....

.....og denne gang i yoga-udgave. Dvs. uden hæl og tå.......og hvorfor er det så lige en yoga-sok?

Kan man ikke dyrke yoga i almindelige sokker? Nu har jeg aldrig gået til yoga eller noget der ligner, så jeg ved ikke om der er en fordel ved at mangle lidt uld her og der i sokken.

Camilla havde set dem på nettet en dag jeg sad og rodede efter strikkeopskrifter, så hun måtte eje. Nu har hun et par, og så kan man jo altid tage almindelige sokker på indenunder, hvis man fryser tæerne ;-)

Opskriften findes lige her: Yoga-sokker, hvis du skulle ha' lyst. Jeg har strikket i Brugsens udmærkede og næsten uopslidelige strømpegarn.

Etiketter:

fredag, februar 19, 2010

Afhængighed

Det er ikke længere kun mig der er ramt af en "hjemmestrikket-uldsok-afhængighed". Begge børn er storforbrugere af de hjemmestrikkede - helst dem i dobbeltgarn, for de er så bløde og varme. Det er så heller ikke den værte last man kan ha', og da jeg ligger inde med en del forskellige nøgler af det der flerfarvede ikke-altid-lige-pæne garn, ja, så kan jeg jo godt lige strikke et par - og et par mere....

Heldigvis er der ikke nogen der går ret meget op i om de er pæne - bare de er varme, og det tør jeg godt love.

Noget andet der så er mere spændenden, for det er sokker bare ikke, det er Annes opskrift på Folklore. Lækker opskrift! Gennemrodede hele lageret for at finde noget garn, der kunne bruges men uden held. Jeg har ikke ret mange forskellige farver i uldgarn, så nu må jeg så vente......til jeg har købt noget!
Det kunne jeg så ikke helt! For at prøve opskrift og mønster, gik jeg straks igang med en lille vest til Camilla - bare i to farver. Tror det bliver godt......

Etiketter:

søndag, februar 07, 2010

Obi-Wan Kenobi

Moaar......jeg vil gerne være Obi-Wan til fastelavn - jeg skal bare lige bruge en bluse og sådan noget til at ha' udover......sådan noget der skal hænge lidt forneden......både foran og bagpå........

Billederne havde vi i bogen om Star Wars, så hvor svært kunne det så egetnlig lige være?

Der blev klippet et mønster - efter Alexanders mål og så blev der klippet stof og rettet lidt til her og der, for det var jo ikke lige det hele der passede sammen i første hug. Men det kom det til, og der kom en bluse og et slag ud af det. Hvor svært ku' det lige være ;-)

Kappen havde vi fra tidligere år, hvor han skulle være Ork - godt at den dækker bredt, og kan bruges til lidt af det hele :-) Vi går ind for genbrug.

Alexander er tilfreds - sådan næsten, for lyssværdet mangler........der er ikke mange steder de holder åbent søndag, bare fordi man skal bruge et lyssværd, men måske i morgen, og så håber vi, at alle de andre Jedi-riddere ikke har støvsuget BR for lyssværd, for så har vi et nyt problem........

Etiketter: