fredag, januar 21, 2011

Lidt mere oprydning

Det krævede kun lige omkring de 20 rækker og lidt endehæftning, at få Pimpelliese færdig. Strikket i Ketia Bombey. Så kan man jo undre sig over, at det har ligget og kedet sig i ½ år i kurven.

Der er brugt en lille smule mere end et nøgle, så jeg tror jeg glemte at vende, da der var halvdelen af nøglet tilbage ;-) Så er det jo en stor fordel, at have lidt ekstra på lager!!

Etiketter:

tirsdag, januar 18, 2011

2 meter.....

......haven fra Kim Hargreaves bog: Heratfelt. Strikket i dobbelt Merci, som jeg købte hos Nanna engang, for meget længe siden. Nu er der så ikke mere tilbage af det, måske det heller ikke forhandles mere, men et dejligt blødt og varmt halstørklæde til de kolde dage er nu kommet af pinden.

Derudover er Camillas køkkenhue blevet færdig. Ikke at farverne ligner noget der har med køkken at gøre - ikke mit køkken i hvert fald, men hvis jeg skal strikke flere af dem, tror jeg at jeg skal kigge lidt på opskriften og finde på noget. Mine udtagninger bliver lidt løse i det og pynter ingen steder. Men ellers fin, fin og hyggelig opskrift, og et pænt overskueligt projekt, nu hvor jeg så småt er ved at komme i omdrejninger igen.

Nu gribes der så atter i kurven, og så må jeg jo se hvad jeg trækker op - er sikker på, at der ligger mere end et ufærdigt halvstrikket, og halvrodet uldent projekt tilbage.......nu ryddes der op og ud! Nu er jeg så godt igang med oprydning andre steder, så må strikkekurven også hellere ha' et tjek.

Kan dog ikke lige nu komme til at vaske noget af det færdige, da ny vaskemaskine er indkøbt i dag. Den er leveret - flink montør kommer i morgen og sætter den til, og så er jeg også i omdrejninger der - eller maskinen er :-) Det kører......

Etiketter:

søndag, januar 09, 2011

Nytårsstatus midt i januar

Først et noget forsinket godt nytår til alle jer derude!!

Det er altid underligt at lave et indlæg efter lang tid væk herfra. Men denne gang håber jeg meget, at jeg er tilbage for at blive og for at opdatere lidt oftere - det kan jeg vist nemt og uden at anstrenge mig synderligt......

2010 har været et dumt år - et kaotisk år - et år, hvor jeg har oplevet ting og været ting igennem, som jeg ikke håber, at jeg nogensinde kommer i nærheden af igen. Først en gang strålebehanlinger, så en gang mtx-behandling, som jeg nu er ved at trappe ud af, så en gang strålebehanling mere, fordi de første ikke var "voldsomme" nok. De sidste 3 måneder er tiden og overskuddet så brugt på en skilsmisse, et huskøb, en flytning, en gang nedpakning, udpakning og indretning af nyt hjem til ungerne og mig samt samling af diverse Ikea-møbler (længe leve Ikea) og opsætning af noget nær hvad som helst.

Nu kan der måske efterhånde bliver plads til andre ting, end de rent praktisk. Jeg trænger....

Derfor var jeg næsten heller ikke til at styre da jeg så at Liselotte havde strikket en "Ida's Kitchen", for selvfølgelig måtte jeg lave sådan en til Camilla, som er så tosset med huer. Betænkningstid var der ingen af - måtte bare eje sådan en opskrift. Måske man kan kalde det et begynderprojekt ;-) Der er dog ikke meget køkken over den, men hva' søren - jeg er igang :-)

Måske man skulle nuppe sig en kop kaffe - og lidt strikketøj. "Dagens lampe" er nemlig sat op og den virker :-)

Etiketter: ,