tirsdag, september 27, 2011

Første billede

af Helge - tror vist det var i dag det skulle lægges ud, hvis man var med i hækle-projektet. Lige nu ligner ham Hr. Elg Helge ret meget ingenting - ser vel bare lidt stribet ud og småfed ud i den ene ende. Ved ikke lige hvad jeg skal synes om farverne. Dvs. det ved jeg godt. De sidder ikke lige i skabet. Havde ikke andet, og måske det bare ender med en lidt speciel og multifarvet elg ;-)


Weekenden var meget fyldt og meget travl, så der er intet blevet hæklet. Måske man skulle nuppe nogle omgange nu. Lektiecaféen er lukket for i dag, og jeg har fundet sofaen, så måske lige om lidt og så en kop te eller to. Er der andre der har gang i en Helge?

Etiketter:

onsdag, september 14, 2011

Herlige Helge

Vidste der var noget jeg manglede!

For nogle år siden strikkede jeg en ugle. Min mor kunne vist ikke få øje på det smarte i sådan en fætter. Hvorfor nu det? Kan den bruges til noget........og var det ikke en bedre idé at strikke noget fornuftigt.

Tjoooo....og næhhhh.....den kan nok ikke bruges til så meget - den var sjov at lave og så har ungerne været vilde med den og har begge brugt den som sovedyr - den bor nu under Alexanders seng, så den er endda flyttet med os da vi flyttede. Nu må vi have en ny beboer i huset. Vi deler gerne.....

Håber, at vi inden længe kan byde Helge velkommen. Jeg er klar. Hyggeligt initiativ og fin opskrift - og ikke mindst en lækker elg :-)

Har du lyst til at hækle en elg - sådan lige nu, så smut forbi hos "Hvad bier taenker" og nup en opskrift på Herlige Helge.

Etiketter:

onsdag, september 07, 2011

Hut-li-hut igen, igen....

Og sådan bliver vi aldrig færdige med at strikke huer. Denne gang efter idé herfra: Sockhead Hat, men nu er det jo vældig svært ind imellem at følge opskriften uden at finde noget der LIGE skal pilles lidt ved, så det blev med ret-riller eller hvad det nu hedder, når man strikker vrang på hver anden pind ;-)

Et helt nøgle grå Arwetta og 3 rester i grøn/blålige nuancer, 2, 3 og 4 pinde af hver, og vupti, så er der endnu en hue.

Nogle samler på tasker, sko, underlige dimser eller frimærker. Camilla samler på huer - vel at mærke den hjemmestrikkede slags. Huer der er lidt anderledes, huer der har en underlig farve, huer der i hvert fald ikke er andre der har. Hun cykler med hue allerede nu, for hvis man skal nå at bruge alle huerne, så er man helt sikkert nødt til at sætte igang ;-)

Den næste model er fundet....så hvad venter vi så lige på :-)

Etiketter: