mandag, juni 12, 2006

Bonderoser og bandager

En herlig weekend er desværre overstået nu. Fredag var vi til sommerfest (eventyrfest) i børnehaven. Der skulle gættes eventyr og i den forbindelse laves forskellige konkurrencer og lege. Der var ca. 200 deltagende personer - børn og voksne, unge og ældre - og alle hyggede sig. Lørdag var vi til grill-fest hos naboen - 65 års fødselsdag (30+35). Det var en dejlig dag/aften og vejret var jo heldigvis med dem, for det havde vist ikke lige været det samme, hvis vi ikke havde siddet ude og spise. Hyggen var til at tage og føle på med havefakler og bål, så klokken blev alt for mange inden vi kom ind på vores side af hækken. Det blev vi enige om at gentage på et tidspunkt. Foreløbig lavede vi en løs aftale om, at vi skal bage snobrød hos os, når der er en weekend-dag til rådighed.

Søndag skulle vi køre brænde ind, men da vi nåede frokost kunne vi bare ikke mere pga. varmen, så der gik hængekøje mm. i det hele, og brændet....jah.....det ligger stadig nede på fortorvet. Ok...måske var vi heller ikke helt friske, så det med en lille lur i skyggen bekom os vel. Camilla var taget ud til en veninde og Alexander ville også gerne ligge og hyggelæse under birketræet.

Bonderoserne er bare så smukke lige nu, og endelig huskede jeg at få taget et billede nu hvor solen er væk i haven. Vi har grillet og spist salat og asparges fra haven, lavet bål og læst Harry Potter. Nu er mine trætte børn gået til ro og freden har sænket sig. Døre og vinduer står åbne og jeg nyder det........udelivet! Den eneste ulempe er, at det er så pokkers svært at få nok af det hele og komme i seng om aftenen!

Selvom det hele er så skønt, sidder jeg dog og har lidt ondt af Camilla. Fredag slog hun en hammer op i den ene kind, da hun skulle slå søm i en træstub nede i børnehaven, så nu har hun en blå kind - sidst var det et blåt øje. Søndag faldt hun ned fra en stortrampolin hos veninde Frederikke og slog og skrabede begge hænder og begge fødder, men værst gik det ud over knæene. Det ene må forbindes, pga. et stort væskende sår. I dag har hun så været hos hudlæge og fået opereret en stor vorte væk fra den ene finger, så nu er den også i bandage. Det var en større omgang at skulle igennem inden sengetid, men hun tager det nu forbavsende roligt.

0 Comments:

Send en kommentar

<< Home