søndag, marts 23, 2008

Fanø

Nu hvor jeg har fået nogenlunde styr på vasketøjet og udpakningen kan jeg, synes jeg selv, med god samvittighed lige opdatere her, og skrive lidt om vores gøren og laden siden jeg var her sidst. Det er jo ved at være noget tid siden......

Sidste lørdag tog vi til Fanø, hvor vi havde lejet et dejligt sommerhus ude i klitterne. Super beliggenhed, uden at det var alt for forblæst. Vi fik travet en del på stranden udfor Rindby - og fundet en masse sneglehuse fra Konksneglen. Alexander er jo tosset med at samle og vi var nemme at lokke med. Sneglehusene er meget fine og dekorative, så vi har en del af dem med hjem.

Vi fik besøgt både Nordby og Sønderho, hvor vi kiggede på alle de meget gamle og meget flotte huse. I Nordby besøgte vi Glaspusteriet og fik også købt et par snapseglas med hjem. Manden laver kryddersnaps og det hænder da også at vi smager lidt på dem. Nu kan vi så nyde "en lille en" i de meget flotte og dekorative glas og tænke på Fanø......

Vi fik også kigget indenfor i Kunstladen. Der er godt nok lidt for enhver smag. De havde bl.a. en meget fin og ret stor garn- og håndarbejdsafdeling. Jeg kunne sikkert godt have brugt en dag derinde, men familiens tålmodighed rakte desværre ikke til mere end en ½ times tid. Der var mange fine strikkede ting og megen inspiration at hente, og bare deres udvalg af strikkebøger - uha det kunne have blevet dyrt.

På vej hjem fra Sønderho kiggede vi ind forbi naturlegepladsen ved Pælebjerg, som ligger i Fanø Plantage. Legepladsen kan stærkt anbefales, hvis man skulle komme forbi, og have nogle børn med - ja, det går altså også uden børn, for der er rigtig mange flotte ting at kigge på. Alene udskæringerne på tingene, er turen værd. Meget imponerende, og børnene kunne sagtens have brugt mere tid på at suse rundt og prøve de forskellige ting.

Grunden til at vi valgte at holde Påskeferie på Fanø er jo Påskeløbet. I år var det orienteringsløb i vådt og smattet terræn. Heldigvis trækker vandet hurtigt væk når der er sand nedenunder. Vinden gjorde også sit, og alle klubteltene levede deres eget liv om natten, hvor vejret bød på lidt af hvert incl. kuling. Dagene begyndte derfor med at få samlet hele teltet sammen, så det kunne rejses og vi kunne komme i læ for vind og regnbyger.

Vi fik meget våde sko og fødder - ja, helt op til knæene. Vi kunne hurtigt blive enige om, at det måtte være en sport for de seje!! Er det fordi at "det normale" kun er for amatører, at vi kaster os ud i sådan noget igen og igen? Påskefrokosten blev indtaget siddende på en plastikpose udenfor teltet - 2 min. efter væltede regnen dog ned, og vi måtte trække "indenfor".

Desværre endte det hele lidt for tidligt. Manden sled al huden af hælene - måske som følge af næsten nye og ikke helt tiltrådte sko og så alt for meget vand, sand og smat i skoene. Han udgik på 2. etape, og vi valgte så at tage hjem lørdag formiddag. Camilla og jeg kunne ellers godt have taget en Åben bane lørdag også, men det var, viste det sig, en god idé at tage hjem tidligt lørdag. Mange andre o-løbere havde holdt i kø i 2½ time for at komme med færgen til Esbjerg.

Etiketter: ,

0 Comments:

Send en kommentar

<< Home