søndag, oktober 18, 2009

Dagens hurtige...

.....blev dette "dulle-tørklæde" til Camilla.

Min tanke da jeg købte to nøgler "Pom Pon Garn" i Netto var, at hun selv skulle strikke et halstørklæde, men efter at hun havde forsøgt og vi havde pillet op flere gange (og det er ikke nemt i den slags garn) blev vi meget hurtigt enige om, at det nok var bedst for os begge, hvis jeg bare strikkede det færdigt ;-)

Det var ikke nemt at strikke i og det var ret anstrengende for fingrene, men nu hvor jeg alligevel har tilbragt det meste af dagen på sofaen, fordi hele kroppen værker og hovedet gør ondt ja, så kunne jeg jo lige "barbere geden" som lå i kurven. Det er nu gjort og Camilla har endnu en halsklud hun kan vikle sig ind i!

Etiketter:

onsdag, oktober 14, 2009

Slangen i paradiset

Langt om længe er slangen blevet stoppet ud og syet til. Hvis I ikke siger det til nogen, kan jeg godt lokkes til at afsløre, at det har taget en del år at nå dertil. Slangehammet har været strikket og filtet i meeeeget lang tid, men så gik det ligesom også i stå der. Ved ikke om der er nogen der kender det?

Har strikket i "Tove" som filter meget flot og farverne er sådan samlet set rigtig fine sammen. Jeg har strikket med dobbelt garn og har mixet farver og striber og har vist ikke fulgt opskriften slavisk. Tror også jeg kørte med et andet maskeantal, fordi garnet var en smule tyndere end det der skulle have været brugt iflg. opskriften. Men da det jo som sagt og skrevet er en del år siden, at der blev strikket på den, har det fortabt sig i glemslens tåger. Opskriften er fra bogen "Strik og krymp", hvis der var nogen der skulle have lyst. Det er jo et oplagt resteprojekt!

Nu er problemet bare: Hvor skal slangen bo?

Etiketter:

søndag, oktober 11, 2009

Stilhed....og småtteristrik

.....på kanalen. Der hverken strikkes eller blogges i noget større omfang, men det har de vågne jo sikkert opdaget for længe siden. Tænker at der nok ikke er nogen der kommer forbi herinde længere - og det kan jeg jo godt forstå!!

Det er dog, i løbet af et par måneder, blevet til 3 stk. kjoler til Build-a-bear kaniner og lign. godtfolk. Ungernes drenge-bamser måtte sille op til fotosession, og var ikke helt tilfredse med situationen har jeg lovet at fortælle ;-)

Frk. Bamses Fionakjole fra Sannes hånd, og efter et par mails frem og tilbage forstod selv jeg opskriften, som er skrevet rigtig godt skrevet og sådan set også er lige til at gå til. Hvis man altså kan finde ud af at gøre som der står ;-) Tak til Sanne for tålmodigheden! Alle kjolerne er strikket i Arwetta strømpegarn. Nu skal de to af kjolerne så lige finde vej til Bornholm!! Håber de kan varme bamse- og pigehjerter derovre!

Etiketter: